Få musik i hele huset

0
735

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste af os er vilde med musik, og det fylder meget i vores hjem. Tidligere skulle man have anlæg i alle rum, hvis man ville have lyden til at strømme ud. Sådan er det langt fra mere, og det intelligente hjem er i den grad flyttet ind i de danske husstande.

Et af de mest udbredte systemer er Sonos, hvor man nemt kan opsætte lyden i ens hjem, så lyden følger med rundt i hjemmet uanset hvilket rum man går ind i. Det kræver bare, at man køber højtalere til de rum, hvor man vil have lyden ud.

Det kræver naturligvis også, at man kan afspille lyden trådløst. De fleste har en eller anden form for streamingtjeneste, og her kigger vi på nogle af de mest udbredte, som er værd at kigge på, hvis du vil have lyd i hele huset.

Den største af dem alle er uden sammenligning Spotify der har hundrede af millioner af brugere verden over, og tusinder der kommer til hver uge. Den findes i en gratis version, hvor der er er reklamer, mens den også findes i en betalt version til 99 kroner om måneden eller 149 for at flere brugere, kan benytte tjenesten samtidig.

Apple Music der som navnet antyder det kommer fra amerikanske Apple, er en nyere tjeneste man har allerede fået godt fat, og er en helt igennem forrygende tjeneste. Den koster 99 kroner om måneden, er der en studerende i huset, kan det dog blive billigere. Som studerende kan man nemlig få Apple music til 49 kroner om måneden.

Tidal er den nye dreng i klassen, og er ejet af en lang række musikstjerner. Tidal har flere forskellige slags tjenester og tilbyder blandt andet en langt højere kvalitet end de konkurrerende tjenester, der så også koster dobbelt så meget som konkurrenterne.

Der er en del musiktjenester der lavet af teleselskaberne såsom Telmore Play, der som navnet antyder er lavet af Telmore. (Se priser og tilbud på Telmore mobilabonnement)

Der kan derfor ofte være penge at spare ved at tjekke om ens teleskab tilbyder denne form form for tjenese, ligesom der også er andre, hvor Spotify er en del af abonnementer.