Pas på i efterårsferien

0
528

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange tusinde danskere, der går på ferie på fredag. Vi er lige nu i uge 41, hvilket af gode grunde betyder, at vi i næste uge er i uge 42, og det betyder, at efterårsferien er lige om hjørnet. I efterårsferien er der rigtig mange der tager på familiebesøg i andre dele af landet, end hvor de bor, ligesom der er mange der tager flyet sydpå for at få lidt varme inden vinteren melder sin ankomst om kort tid.

Tomme huse indbyder til indbrud

De mange ferierende mennesker betyder også, at der er rigtig mange tomme huse rundt om i landet. Tomme huse indbyder til indbrud, og efterårsferien er sammen med julen og sommerferiemåneder da også den periode, hvor der bliver begået absolut flest indbrud, og hvor politiet bliver kaldt ud flest gange, når der har været ubudne gæster.

Hvilken lås byder du uventede gæster

Når en potentiel tyv skal bryde ind i et hus, så er det første de bliver mødt af naturligvis låsen. Hvis låsen er dårlig, er den let at bryde op, hvorimod de må tænke i alternative baner, hvis der er tale om om en god og solid lås. Du kan låse om forskellige typer af låse her, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til låse.

Det er naturligvis svært at holde ubudne gæster ude, og hvis de virkelig gerne vil ind, er der ikke så meget at gøre ved det. For selvom man har perfekte låse, tyverialarmer og andet, så er der stort set altid en vej ind alligevel.

Det man kan gøre, er at gøre det så besværligt for de kriminelle som overhovedet muligt og dermed håbe, at de går videre til et andet sted, hvor der er mindre styr på sikkerheden og dermed lader dit hjem være.