Praktisk indretning af badeværelset

0
35
Badeværelse med bad og toilet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Badeværelset er det sted i hjemmet, hvor vi kan være alene og i fred for de andre beboere. Det er samtidig her, morgenen starter, og aftenen slutter, hvorfor det er vigtigt, at det er indrettet optimalt. Herunder får du en række gode tips til, hvordan du indretter badeværelset.

Der er typisk ikke meget plads på badeværelset, hvis du bor i en lejlighed. Det kan være irriterende, for badeværelset bør have plads til flere forskellige funktioner, som allesammen er med til at øge dit generelle velvære.

Derfor er det nødvendigt, at badeværelset bliver indrettet ordentligt, så den sparsomme plads udnyttes så godt som muligt. Hvis du bor i en villa, er der mulighed for, at du har to badeværelser, hvorfor du kan indrette dem på forskellig vis. Du kan finde VVS-artikler her.

Udnyt den sparsomme plads

Typisk er der ikke meget plads på badeværelset, hvorfor du gør klogt i at udnytte den plads, der er, på bedst mulig vis. Det kan du eksempelvis gøre ved at få sat skuffer under håndvasken, hvor du kan opbevare forskellige ting. 

Du kan også vælge at investere i et spejlskab, som fungerer som et skab med et spejl på lågen. Her kan du stille de ting, der ikke er nødvendige at have fremme hele tiden, men som samtidig er praktiske at have ved hånden, når du får brug for dem.

To badeværelser er en god idé

Bor du i et større hus, kan du med fordel indrette to badeværelser. Det gør sig særligt gældende, hvis der er flere personer i husstanden, der kan risikere at skulle bruge badeværelset på samme tid.

Hvis du indretter det ene badeværelser, så der er mulighed for at tage et kort bad og komme på toilettet, kan du gøre det andet mere hyggeligt. Her kan der være tid til at smukkesere sig og tage lange, afslappende bade, som kan være tiltrængt efter en hård arbejdsuge.