Tyvstart foråret med ild

0
699

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er nok ikke mange der vil være uenige i, at det i disse dage er meget koldt. Faktisk blev der mange steder sat kulderekord i nat med temperaturer ned under 10 graders frost, hvilket naturligvis er bidende koldt. De kommende dage kommer til at byde på noget lignende vejr, og vinteren er altså for alvor over os, men det betyder ikke, at man ikke kan hygge uden for.

Der er som bekendt ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning, og det gælder naturligvis også med kulde. Hvis man har varmt tøj på, er kulde ingen hindring for at være uden for.

De fleste kender nok terrassevarmere fra cafeer og lignende, der gør det muligt at siden udenfor mere eller mindre hele året. Man kan også købe terrassevarmere til private uden de behøver koste alverden, men man kan også gøre det lidt mere simpelt og ikke mindst hyggeligt ved at have et bålfad, hvor du kan have levende ild og dermed også varme.

Med et bålfad kan du sagtens sidde udenfor omkring bålet en kold aften i januar, hvis du bare er klædt godt på til det. På den måde kan du lige tyvstarte foråret lidt og så småt begynde at lade udesæsonen begynde, hvis du lige som os heller ikke kan vente.

Noget af det fantastiske ved at sidde udenfor om vinteren er at himlen typisk er langt mere klar i vinterhalvåret