Alternative magasinholdere

0
908

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du lige som så mange andre holder et par magasiner, og der hver måned kommer bla de som Bo Bedre, Gastro og andre dumpende ind af brevsprækken, så kender du naturligvis allerede til problemet. Magasinerne har dog lidt en tendens til at hobe sig op, og da man jo har betalt for dem, har man sandsynligvis også et ønske om at ville læse dem, men det kan være, at man af den ene eller anden grund ikke lige har haft tid.

Du har med andre ord ikke lyst til at smide dem ud, men vil heller ikke have dem til at ligge og flyde på bordet. Du har altså brug for en holder til dem, og her findes der et utal af muligheder. Vi har samlet nogle stykker af dem her, så du kan lade dig inspirere. Hvilken en du vælger, afhænger nok meget af, hvor meget du har lyst til at gøre selv og hvor kreativ du føler dig.

Den lette og effektive 

Først er der den lette løsning. Lige når man kigger på den, kan den virke kedelig og ligne noget der burde hænge i et venteværelse ved tandlægen (hvilket den sikkert også gør mange steder). Men i et privat hjem i en hyggelig stue kan kontrasten fungere ganske glimrende, og så er der større mulighed for at lade magasinerne være en del af farvevalget i rummet ved at vælge de rette forsider.

brochureholder
Klassisk og nærmest industriel brochureholder

Gør det selv modellen

Når det kommer til den slags er det nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvad der er muligt. Nogle kræver mere snilde end andre. Denne model kræver ikke meget andet end et stykke træ, et par bælter og en pude. Men selvom den ikke kræver meget er det en glimrende og kreativ måde at gemme dem lidt af vejen. Dog ikke så praktisk hvis man rent faktisk gerne vil kunne få fat i dem.

Fundet på Pinterest
Fundet på Pinterest – link til profilen her