Besøg sagfoererne.com, og afgør din nabostrid med hegnssyn eller skelforretning

0
341

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke uhørt, at uenigheder naboer imellem udvikler sig til så store tvister, at det kan blive nødvendigt at få professionel hjælp for at nå til en løsning. Hvis ikke det via dialogens vej er muligt at nå til en acceptabel løsning, bør du kontakte en advokat med speciale i nabosager. Ofte er den bedste måde at nå til endelig løsning nemlig at få din nabostrid afgjort på et juridisk grundlag. Hvis først der er truffet en endelig juridisk afgørelse i sagen, er din nabo nødt til at respektere dette.

Hegnssynet afgør uenigheder om hegn

Er du og din nabo blevet uenige omkring hegnet mellem jeres grunde? Uanset om uenighederne drejer sig om hegnets højde og størrelse, dets placering, hvordan det skal se ud, eller hvordan vedligeholdelsen skal foregå, kan det være en god ide at få afholdt et hegnssyn. Hegnssynet er en særlig offentlig myndighed, som kan træffe bindende afgørelser i sager, hvor naboer er uenige omkring hegn. På den måde kan du få en endegyldig afgørelse i sagen.

 

Hvis du kontakter Sagførerne kan du få en advokat på sagen, som er specialiseret i nabosager. Advokaten kan hjælpe dig med at få arrangeret et hegnssyn og få præsenteret sagen, beviserne og reglerne bedst muligt for hegnssynet.

 

Hegnssynet træffer nemlig sin afgørelse på baggrund af parternes præsentation af sagen og beviserne, hvorfor det er en klar fordel at have en specialiseret advokat til at føre ordet på dine vegne. Samtidig garanterer advokaten også, at alle lovmæssige aspekter af processen overholdes.

Advokathjælp til sagsfremlæggelse ved skelforretning

Har striden mellem dig nabo udviklet sig fra en uenighed om hegn til en uenighed om, hvor skellet mellem jeres grunde går? Så er der også uvurderlig hjælp at hente hos Sagførerne. For at få afgjort hvor skellet går, kan det være nødvendigt at afholde en skelforretning.

 

Ved en skelforretning kommer der en landinspektør ud og afgør definitivt, hvor skellet går. Og da denne afgørelse træffes ud fra, hvordan de involverede parter fremlægger situationen, er det en klar fordel for dig at have en erfaren advokat fra Sagførerne til at føre ordet. De har nemlig kendskab til den relevante lovgivning, og de kan fremlægge sagen, så den får bedst muligt udfald for dig.

 

På hjemmesiden www.sagfoererne.com finder du en masse relevant information om både hegnssyn og skelforretninger, der kan hjælpe dig med at vurdere, om du har en sag, og om du har brug for juridisk assistance. Her kan du også læse meget mere om, hvordan sager med hegnssyn og skelforretninger forløber i praksis.

 

Sagførerne er på den måde den oplagte samarbejdspartner for dig, der bliver involveret i en tvist, der kræver afgørelse ved hegnssyn eller skelforretning. De har nemlig indgående kendskab til den relevante jura og erfaring fra lignende sager. Du har altid mulighed for at kontakte en af deres advokater for en gratis og uforpligtende drøftelse om din sag. På den måde kan du hurtigt få afklaret, om du har en sag, det giver mening at gå videre med.

DEL
Forrige artikelDet kan du bruge Led strips til
Næste artikel