Biografstemning i stuen: Det er slet ikke så dyrt, som du tror

0
823

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

 

De fleste har på et eller andet tidspunkt drømt om at have en hjemmebiograf. De fleste mænd i hvert fald. I langt de fleste tilfælde brister drømmen dog, når man undersøger, hvad det koster at få sådan en hjemmebiograf. Men fortvivl ikke; der er hjælp at hente.

Det behøver slet ikke at være så dyrt

Det behøver nemlig slet ikke at være så dyrt, hvis man gerne vil have vist sine film på en projektor. I takt med at der kommer flere projektorer på markedet, falder prisen også. Og det er efterhånden ved at gå op for producenterne, at den helt almindelige forbruger, der ønsker sig en hjemmebiograf, simpelthen ikke har råd til at betale så mange tusinde kroner for at kunne se sine yndlingsfilm på et lærred.

Og det er kun godt. For jo større efterspørgsel, der kommer, des større tiltro har producenterne til, at det rent faktisk kan betale sig at lancere en prisbillig projektor. Og det er lige præcis det, der er pointen her.

Mørklægningsgardin kan bruges som lærred

Du kan faktisk nøjes med en lille projektor, som du kan tilkoble din mobiltelefon, hvorfra du så kan styre, hvad den skal vise. Det er dejligt nemt, billigt og praktisk. Men hvad så med lærredet? Tja, det kan du faktisk også få rigtig billigt, hvis du bruger dette simple tricks; køb et mørklægningsgardin.

Det fungerer præcis lige så godt, men sætter selvfølgelig nogle begrænsninger i forhold til, hvordan det kan bruges, fordi det ikke er lige så stort. Det vil altså ikke være det største lærred, du kan få set film på, men ikke desto mindre vil du stadig få den gode ‘biograf’-stemning ind i stuen, som du så gerne har ville have.

Sammenligning af priser på mobiltelefoner, hvis du vil vide, hvor meget du skal give for en mobiltelefon, som du kan styre din nye projekter med. Det er nemt, billigt — og så er det hamrende hyggeligt!