BOLIG: Sådan får du det perfekte hjemmekontor

0
1135

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det moderne menneske ligger stor værdi i at være et helt menneske – det er med andre ord vigtigt at have succes i hjemmet og på arbejdet. Men hvad med rummet, hvor du arbejder hjemme, hvordan opnår du succes her? Indretning er svaret.

Sid godt og få noget for hånden

Når du indretter din hjemmearbejdsplads eller ligefrem dit hjemmekontor, er der flere ting, som kan optimeres i forhold til at opnå maksimal produktivitet. Den første og måske vigtigste ting er din kropsholdning. Sørg for, at du har den rigtige kontorstol. Sørg for, at armlænene giver dig den optimale støtte, så du ikke sidder og hænger. Ryglænet skal sidde oprejst, og give dig rygstøtte. Det er ofte i lænden, man får ondt, så det er vigtigt, at du har en pude eller rygstøtte.

Rum til afslapning

Mange tænker, at et hjemmekontor handler om at nå så meget som muligt. For mange handler den gode indsats om at finde den indre ro. Køb din en god lænestol til at læse lange rapporter i, til at skype med din amerikanske kollega om aftenen, til at skrive sure mails fra eller til lige at lukke øjnene lidt, når du har brug for et pusterum fra familien.

Sover du på arbejdet?

Powernaps på arbejdspladsen bliver mere og mere udbredt. Mange mennesker har en hektisk dag, og den oplagte måned at genoplade kroppens batterier på, er at tage en hurtig powernap. Hvorfor ikke indrette dit hjemmekontor med en sovesofa. Det er ikke blot en levn fra halvfemserne, det er en genial løsning, hvis du har behov for et hverdagsboost.

Farver på væggen giver ny energi

Når du er i færd med at indrette dit nye kontor, så tænk det faktum, at du skal tilbringe mange timer i lokalet, med ind. Hvilke farver giver dig energi? For mange mennesker er grønt håbets farve, mange får energi fra blå omgivelser. Men det er helt individuelt, hvad der tænder dig. Et hjemmekontor er dit helle – og det skal også kunne ses på væggene.

Rigtig god arbejdslyst.