Boost din kreativitet med ny indretning.

0
979
lækkert hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selv de mest kreative mennesker har perioder, hvor inspirationen mangler lidt. Det er helt naturligt, Men det betyder ikke, at kreativiteten er væk for evigt. Den kan godt komme tilbage med tiden, men der er visse ting, du kan gøre for at give den en lille hjælpende hånd – som f.eks. at ændre indretningen i dit hjem og fyld det med lækkert design, farver og natur.

Så hvis du ønsker at tilføje lidt kreativitet til dit liv, så gør det med din indretning.

Brug farve til at motiverer din kreativitet

Farver er utrolig kraftfuld, når det kommer til at påvirke vores humør og ikke mindst vores fantasi og kreativitet. Ifølge forskning kan de helt rigtige farvenuancer på dit kontor gøre underværker for din lykke og produktivitet, og forskellige farver fungerer godt afhængigt af opgaven.

For eksempel er blå god til at fremkalde ro og tillid, så det er en oplagt mulighed, hvis du har et stressende job. Rød er effektiv til at øge vores opmærksomhed på detaljer, og orange er din go-to, hvis du har regelmæssige intense møder eller lange arbejdsdage, fordi det siges at symbolisere udholdenhed, hjælper dig med at opretholde kreativitet i længere tid.

Grøn er en rigtige vinder, hvis du ønsker at få nye ideer, og det har vist sig at øge vores kreative tænkning. Hvis du har brug for en lille opmuntring til brainstorming-session, kan det være med til at øge din produktivitet, hvis du har lidt grønt omkring dit hjem eller på dit kontor.

Dyrk naturen

Der er masser af forskning som viser at det er godt at blive forbundet med naturen – Det er godt for os i stort set alle aspekter af vores liv. Det forbedrer produktivitet, koncentration og hukommelsen. Det er derfor en god ide at have planter i hjemmet eller på kontoret.

Hvis du har en fantastisk udsigt fra dit hjem, er det selvfølgelig oplagt at få installeret større vinduer eller placere et skrivebord ved vinduet. Mindre kan også gøre det, så en ny baggrund på din computer med et naturligt landskab kan være lige, hvad du har brug for.