Derfor skal du bygge et drivhus

0
3650

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommeren er endelig over os, og hvad er mere skønt end sæsonens frugter og grøntsager? Sommer er lig med lækre, danske grøntsager og frugter som smager fantastisk. Du kan heldigvis selv dyrke dine egne grøntsager. Går du med en drøm om at bygge et drivhus? Der er mange gode grunde til at kaste sig ud i at bygge et drivhus. Herunder får du blot et par af de gode grunde.

Friske grøntsager og frugter

Med et drivhus har du friske grøntsager og frugter i løbet af sommeren. Du bestemmer selv, hvilke frugter og grøntsager du ønsker i dit drivhus. De mest populære grøntsager og frugter er dog; tomat, agurk, peberfrugt og vindruer. Det er skønt at kunne høste grøntsager og frugter, som du selv har dyrket. Samtidig er det sjovt og hyggeligt at passe drivhuset og dets planter. Der findes et stort udvalg af tilbehør til drivhuset f.eks. et skyggenet som fungerer som et slags gardin til drivhuset.

Skønt opholdssted på regnvejrsdage

Hvis du beslutter dig for at bygge et drivhus, kan det være en god ide at lave drivhuset så stort, at du og din familie kan nyde jeres morgenmad eller eftermiddagskaffe inde i drivhuset. Drivhuset egner sig nemlig rigtig godt som et lille anneks, hvor du kan søge ly på regnvejrsdagene. På den måde kan du nyde haven selv på regnfulde dage. Sæt derfor et lille cafebord ind i drivhuset med et par stole, hvor du og din familie kan sidde.

Brug drivhuset om vinteren

Hvem siger, at et drivhus kun kan bruges om sommeren? Selvom drivhusets planter er gået i hi, så kan du stadig bruge drivhuset. Lav god plads til et par havemøbler, hvor du og din familie kan sidde og nyde en kop varm kakao. Køb eller sy nogle tæpper som I kan lune jer med, når I bruger drivhuset om vinteren.