DIY tip: Sy dine egne puder

0
1200

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Livet er for kort til kedelige puder… sådan er der måske ikke mange store filosoffer, der er citeret for at sige, men det burde der være. For selvom det måske er noget af det, man tænker mindst over i hjemmet, så har de en stor betydning og kan virkelig få stuen til at hænge sammen.

At skifte puderne ud i hjemmet, kan være med til at give stuen helt nyt liv, og selv sagt langt billigere end at skifte møblerne eller lignende. Det behøver ikke koste meget mere end et par hunderede kroner, så har du nogle helt nye puder blot blot at skifte betrækket på dem, du behøver ikke en gang udskifte puderne.

Det er ikke svært at finde HAY puder, der er lækre, men hvor du også får lov til at betale prisen for den, og hurtigt kan komme af med over 2000 kroner, hvis du skal have 3-4 nye puder. Langt billigere er det, hvis du er lidt fingernem og vælger at gøre det selv, og selv sy betrækket til dem.

At sy et pudebetræk er noget af det letteste der findes, da det mere eller mindre blot er to stykker stof, der skal syes sammen. Så har du en symaskine, stoffet der skal bruges og en lynlås, er du allerede næsten i mål. Se selv i videoen herunder, hvor let du kommer i gang med det.

Hvilket stof du ønsker at bruge er naturligvis helt op til dig. Du kan finde et stort udvalg af metervarer her. Når du alligevel har symaskinen og dankortet fremme, så sy betræk så du kan skifte med årstiderne.

Så når efteråret nu her er kommet, så skift til årstidens nuancer, og når julen nærmer sig er det nærliggende at bruge muligheden til at smide lidt nisser eller julemænd på.

På den måde kan du let få nyt i hjemmet med få midler