Drømmer du om at renovere huset?

0
38

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange, der går og drømmer om at lave om i deres hus. Der er ikke så underligt, for man skal jo helst bo et sted, man er glad for. Går du også og har en drøm om at lave det hele om? Så læs med her.

 

Stuen

Stuen er et af de vigtigste rum i huset, fordi det er her, vi bruger mest tid. Du skal nok have et sofaområde, hvor I kan sidde sammen og se TV, men det kan også være, hvis du har et stort stuerum, at du ønsker at have bord og siddepladser, til når I har gæster eller bare ikke vil spise i køkkenet. Det kan også være, du går od drømmer om at få slået en væg ned, så I har et stort køkkenalrum. Dette åbner huset op på en helt særlig måde, og det er samtidig noget, der kan samle familien bedre, fordi man ikke behøves at være afskåret fra resten af flokken, mens man står og laver mad til dem.

 

Køkkenet

Køkkenet er måske det allervigtigste hus i rummet, fordi det er her, familien samler sig om et måltid, mens de taler om, hvordan dagen er gået. Der er også her, man bliver givet en form for underholdning (madlavning), som ikke har noget med en skærm at gøre, hvor man f.eks. i stuen ofte indretter rummet efter en skærm. Leder du efter nye køkkenelementer til din renovering? Så klik her og find inspiration.

 

Badeværelset

Man siger, at badeværelset er det dyreste rum at lave om i huset. Det er det, fordi det er et vådrum, og materialerne dertil er dyrere, end de er i de andre rum. Her kan du også begynde at drømme om ting som et stort spabad eller en bruser, der fylder mere end dit hoved. Det kan også være en fin idé at have et stort spejl i badeværelset, fordi det ofte er her, man gør sig klar.

 

Soveværelset

Soveværelset er ikke så omstændigt at lave om, fordi det trods alt bare er et rum, der som minimum bare skal have en seng. Det er dog en god idé at have god skabsplads, da det ofte er her, man opbevarer sit tøj. Du kan f.eks. få et stort skab med spejl udenpå, så du hurtigt kan tage et outfit på og vurdere det. Derudover skal rummet selvfølgelig ”bare” være rart at sove i.