Eksklusive gulve

0
266

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du på jagt efter et nyt eksklusivt gulv? Så kan du med fordel lægge vejen forbi FlotteGulve.dk

Her finder du en lang række af forskellige gulvtyper og helt sikkert også et gulv, der passer til din smag.

Et eksklusivt gulv kan se ud på mange måder. Det de fleste tænker på når der bliver sagt eksklusive gulve er nok gulve som, herregårdsplanker / slotsplanker, skibsgulve og sildebensparketter som mange forbinder med fortidens herskabsboliger.

Følelsen af at få et et gulv, der lige så godt kunne have ligget i salene på Amalienborg eller et af kongefamiliens andre slotte, er nu om dage noget de fleste har muligheden for at få.

I dag er de eksklusive gulve ikke kun forbeholdt de royale og adelige, men også den helt almindelige dansker kan få et eksklusivt gulv.

Den fornemmelse man kan skabe i et rum med en af disse gulvtyper, er noget helt unikt.

Med eksempelvis et sildebensgulv, kan du skabe et rum der syner stort, men med et udtryk, der emmer af selvsikkerhed. Selvom denne gulvtype er af ældre dato, kan den sammensættes med møbler af både et klassisk udseende, men også med møbler, som et nyere og mere moderne udtryk.

På samme måde er gulve som et herregårds plankegulv og et skibsplankegulve også nogle taknemmelige gulvtyper, når det kommer til din indretning af hjemmet. Du kan indrette med mange farver eller holde det helt hvidt. Uanset hvad du vælger er disse gulve med til at skabe en ro og harmoni i rummet.

Ved du ikke hvad der passer bedst til din indretning og smag.

Så kan det for mange være en stor hjælp at søge inspiration på nettet, her er hjemmesider som pinterest og instagram helt sikkert de steder, hvor du finder mest inspiration.

Det kan hjælpe at se gulvtyperne i andre menneskers hjem, så du får en fornemmelse hvordan det vil kunne se ud i din stue.