Find inspiration til din bolig

0
225

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Indimellem bliver man træt af at kigge på de samme møbler og nips – måske er du træt af sofaen, hvis farve kun er falmet mere over de sidste par år. Det kan være du trænger til ny udsigt fra vinduet og gerne vil have haven opfrisket, eller måske er der nogle helt praktiske årsager, til at du gerne vil have lavet lidt om.

 

Man bruger meget tid i de samme rum, og så kan man godt trænge til at få udskiftet designet lidt. Det er bare nogle gange svært lige at få ideerne. Hvad skal laves om? Hvordan kan det gøres økonomisk?

 

Læs artikler

Det kan være en god idé at læse artikler om boligindretning og interiør, hvis du trænger til lidt inspiration til boligen. Nogle gange kan det godt være svært at få ideerne selv, og så er det smart, hvis man kan få inspiration fra andre.

 

Det gode ved at læse artikler andre steder er, at så kan du måske få nogle nye ideer, som du måske ikke havde tænkt på, hvis du fortsætter med at indrette i den stil, du allerede har kørende. Nogle gange kan det også være rigtig fint at blande forskellige stilarter, og så er det et frisk pust at se, hvad andre har gjort. På den måde får du helt nye ideer, og måske kaster du dig ud i en indretning, som du aldrig havde forestillet dig skulle være hjemme i din stue.

 

Kig forbi genbrugsbutikken

At tage et smut forbi genbrugsbutikken i den by du bor i, er ikke en dårlig idé. Igen kan det være, at du får en ny og frisk idé, som du ikke ville kunne finde andre steder. Kigger du i kataloger eller tager du ud i butikker, så finder du ofte en stil, der er på mode i nuet, og det er rigtig fint til dig, der gerne vil være med på moden og elsker det moderne look.

 

Det gode ved at tage forbi genbrugen er, at så kan du få nogle helt andre ideer til design, end dem der er i butikkerne. At tage i genbrugen er også sjovt, fordi man ved aldrig hvad man kan finde. Det er at tage en chance – måske er der en 70’er-sofa, som du har drømt om at finde i helt autentisk stil, eller måske har du aldrig set sådan en sofa før, men er pludselig overbevist om, at det er den, der mangler i dit hjem. Det kan også være, at du slet ikke køber noget, men bare bliver inspireret af at kigge på de mange forskellige ting, og det er også helt fint.