Forny dit hjem med tapet

0
665

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Trænger dit hjem til at blive fornyet en smule? Så bør du overveje at gøre det med tapet. Der er nemlig rigtig mange muligheder med tapet – flere end hvis du bruger maling i stedet.

Nemt gør det selv-projekt

Du tænker måske, at tapet ikke er noget for dig, fordi du sjældent har haft succes med gør det selv-projekter. Du behøver ikke være den store gør det selv-type for at sætte dit eget tapet op – det er faktisk ret nemt, og kræver ikke den store erfaring. Hvis du aldrig har prøvet at tapetsere før, kan du på internettet finde instrukser og andre gode tips. På den måde bliver du guidet hele vejen igennem processen.

Personligt hjem

Du kan vælge mellem et utal af tapeter i forskellige materialer, farver og mønstre. Fordi der findes så mange forskellige typer tapet, er det en perfekt mulighed for at tilføre lidt personlighed til dit hjem. Kombinerer du for eksempel et groft tapet med en lænestol og en glødepære kan du skabe et hyggehjørne med et retro udtryk. Du kan også vælge et tapet med en tydelig struktur; Det er en god mulighed, hvis du ikke er til farver eller mønstre, men stadig gerne vil have, at der sker lidt på din væg. Hvis der skal ske lidt på børneværelset kan tapet også skabe nyt liv der. Mulighederne med tapet er altså mange, og du kan bruge det til at skabe personlige og unikke rum i dit hjem.

Hvis du gerne vil have et tapet i meget kraftige farver eller iøjnefaldende mønstre, kan det dog være en god ide kun at tapetsere en enkelt væg eller dele af den. Det tilføjer dybde og liv til rummet, uden at det bliver for voldsomt. Er du helt vild med tapetet, kan du altid tapetserer resten af rummet senere, hvis du får lyst til det.