Gør boligen funktionel med et bryggers

0
108

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hverdagen indbefatter mange daglige gøremål såsom at vaske tøj. Faktisk fylder tøjvask en hel del, når man har en familie. Særligt børn bruger deres udendørs tøj på måder, der gør, at tøjet ofte skal vaskes.

Børnene kommer ud i det gode vejr, og der kan de rigtigt boltre sig. Tøjet skal derfor vaskes, og det er ikke uden betydning, hvordan man kan komme til at vaske i dagligdagen.

Sørg for at have god plads

Når du skal vaske tøj flere gange ugentligt er det en rigtigt god idé, at der er god plads til at vaske på. Faktisk kan et bryggers være smart, fordi det samtidigt giver mulighed for at trække sig lidt væk fra børnenes larm, og så kommer vasketøjet heller ikke til at fylde på synlige steder i boligen.

Et godt og funktionelt bryggers kan med fordel indrettes på en måde, hvor der er god plads til også at lægge tøjet sammen. Det kan f.eks. være i form af en stor bordplade ellers køkkenplade.

Et bryggers kan f.eks. ligge parallelt med entréen, sådan er det i hvert fald indrettet i mange huse. Det kan også være placeret i kælderen. I et bryggers er der mange indretningsmuligheder. Der er bl.a. blevet moderne at lave underskabe under vaskemaskine og tørretumbler, så de kommer godt op i højden. Derudover har nogle indrettet deres bryggers med store forskydnings skabe, så vaskemaskine og tørretumbler gemmes helt væk.

Udstyret i orden

Når man skal klare så mange vaske, skal udstyret være i orden. Det hjælper ikke noget med en vaskemaskine og en tørretumbler, som ikke leverer varen. Se med her, hvor du kan finde den bedste vaskemaskine i test.

En vaskemaskine findes i forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Via linket kan du sammenligne de forskellige vaskemaskiner. Her kan du bl.a. være opmærksom på, hvor mange liter tøj, den kan rumme, og hvor energivenlig den er.

De fleste nye vaskemaskiner er dog meget energivenlige, men der kan være forskelle. Det kan have betydning for økonomien på sigt, når der bliver vasket så mange gange i løbet af ugen. Også ved tørretumblere er der forskellige ting at være opmærksom på.

Det er f.eks. hvor kraftig en centrifugering tørretumbleren har, og hvor mange liter den rummer. Hver særligt opmærksom på, om tørretumbleren kan rumme lige så mange liter tøj som vaskemaskinen, da det kan give irritationer i længden, hvis de ikke rummer samme antal liter.