Guide: Fra kedelig stue til hyggelig oase i 3 simple trin

0
1200
Guide Fra kedelig stue til hyggelig oase i 3 simple trin 1
Guide Fra kedelig stue til hyggelig oase i 3 simple trin 1

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Din stue kan hurtigt blive kedelig, fordi du befinder dig i den hver dag. Ofte i hvert fald. Derfor er der mange, der rykker rundt jævnligt. Det er der god grund til; fornyede omgivelser giver fornyet indsigt. Men hvordan gør man egentlig sin kedelige, gamle, trætte stue lækker igen? Det får du her 3 gode råd til.

1: Giv hjemmet puls med planter

Intet er forevigt — og slet ikke planter. Der er dog alligevel intet, der skaber liv, som planter. Måske er det fordi, det er vigtigt, at de bliver vandet, før de ikke går ud? De skal have omsorg, de skal passes, og de skal nusses om. Kan du klare de tre opgaver, så bør du overveje, om du ikke skal fylde stuen op med planter. Det skaber liv, og du kan skifte dem ud, når du ikke gider at have dem mere.

2: Fototapet: Bring naturen ind i stuen

Fototapet kan være medvirkende til at din stue får et helt nyt udtryk, hvis du bruger det helt ordentligt. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilket man skal vælge, men du finder et stort udvalg her.

Bor du ude på landet og savner storbyens stress og jag, så kan du eventuelt vælge noget tapet, der viser storbylivet — men du kan også gøre det omvendt; bor du i byen, kan du vælge at få noget naturtapet, som kan lede tankerne hen mod naturen.

3: Gem radiatorerne væk 

Radiatorer er generelt ikke ret flotte. Det kan være, at du har flere af dem i din stue, som bare ikke lige frem pynter. Derfor kan det være en god idé, hvis du gemmer dem væk. Det kan du gøre, hvis du sætter en form for kasse op omkring den. Har du ikke mange vindueskarme, så kan du bruge den som en form for vindueskarm, hvor du kan sætte ting på.