Har du mangel på plads i køkkenet?

0
368
Praktisk opvaskemaskine

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du en af dem, der ikke rigtig føler, at køkkenet har plads til en opvaskemaskine, men du og en eventuel partner kunne godt tænke jer hjælp til opvasken. Gamle lejligheder har som regel ikke specielt store køkkener, så her er det ofte et problem at få plads til en maskine. Sommerhuse eller kolonihaver er heller ikke altid udstyret med de største køkkener.
Nogle mener også, at det kan bryde køkkenets linjer, hvis man får en opvaskemaskine ind. For at undgå dette, kan man tænke i retning af en integreret løsning.

Tøv ikke, der findes mange forskellige alternativer til den traditionelle hjælper, som ikke alle fylder et helt køkkenskab eller ser helt grimme og kedelige ud.

Praktiske opvaskemaskiner

Når du skal ud og kigge på en ny maskine, så er der nogle ting, du skal have i baghovedet. Hvor meget plads har du til sådan et monstrum. Tænk også over hvor mange kuverter, den skal kunne indeholde på daglig basis.
En bordopvaskemaskine er et fremragende valg til et lille køkken, som ikke har den store skabsplads. Modellerne har dog ikke specielt meget opbevaringsplads og skal derfor køre relativt ofte. Den sluttes til vandhanen og placeres stabilt på dit køkkenbord.
Hvis du har lyst, kan du herefter skjule ledningerne i et skab under, så de ikke ligger og roder ved siden af.

Har du i stedet et meget smalt køkkenskab, der godt kunne skiftes ud med en opvaskemaskine, så findes der også sådanne alternativer. Smalle modeller er som regel omkring 15cm smallere end normale. Disse passer ofte ind i gamle ejendomme, hvor der ikke er bygget om i køkkenet. Her er det igen vigtigt, at man husker, hvor mange kuverter, der skal vaskes.

Miljøvenlige opvaskemaskiner

Mange glemmer ofte, hvor meget vand der fosser ud af hanen, når der bliver vasket op i hånden. Opvaskemaskiner er i dag så miljøvenlige, at de ofte bruger mindre vand, end man gør ved en normal opvask.

Hos Whiteaway kan du se et kæmpe udvalg af forskellige modeller. Surf rundt og se hvilken opvaskemaskine, der passer til dig og dine behov her.