HAVEN: Sæt stil på haven med loungemøbler

0
886

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Terrassen er ikke bare nogle brædder med møbler, der kan stå imod vind og vejr — nogle få kvadratmeter med slidte havemøbler. Det er det sted, hvor du, din familie og alle jeres gæster skal spise, hygge, samtale og nyde det fantastiske danske sommervejr. For at opnå de helt perfekte rammer, kræver det dog, at du gør en indsats.

 

Indret et loungehjørne på terrassen

Haven er et fantastisk sted — og en af de bærende grunde til, at folk køber et hus. Især hvis du har børn, er det helt fantastisk at have et grønt areal, de små poder kan boltre sig på. Men der skal også være plads til, at de voksne kan hygge sig og slappe af. Især om sommeren er det fantastisk at have et hjørne, hvor man kan sidde i skyggen med et koldt glas rosévin, saftevand, eller hvad man nu foretrækker.

Men hvordan får man egentlig lavet sig et hjørne, hvor man kan sidde i fred og nyde tilværelsen? Det kunne man meget vel gøre med et loungehjørne på terrassen. Samtidig er det et fantastisk grundlag for at invitere venner og familie over til en kølig forfriskning.

 

4 gode råd til terrasseindretningen

Vi har samlet fire gode råd til, hvordan du indretter din terrasse, så den skaber de perfekte rammer og opfordrer til hygge.

  • Overvej, hvor lang tid, du vil bruge på at vedligeholde dit møblement. Skal møblerne have minimal vedligeholdelse, eller vil du gerne bruge tid på at dække af, oliere og tage møblerne ind, når det bliver vinter?
  • Køb dine loungemøbler i sektioner, så det bliver lettere at omrokere. Er der mange gæster, kan det være besværligt at få flyttet møblerne, så det passer til lejligheden, hvis ikke de er købt i sektioner.
  • Sørg for at have parasoler nok til at dække hele loungeområdet. Alle skal nemlig kunne sidde i skyggen, når solen bager. Alternativt kan du købe en parasol, der er stor nok, til at hele terrassen dækkes.
  • Husk de stemningsskabende genstande — puder, der kan tåle vind og vejr, lyd, fakler, petroleumslamper og så videre. Loungeområdet skal sikre ultimativ hygge, og derfor kan du godt gøre lidt ud af pynten og de atmosfæriske elementer.