Hjemmet bliver intelligent: Det skal du være opmærksom på

0
484

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det intelligente hjem er efterhånden ikke noget nyt begreb. Det bliver mere og mere udbredt, i takt med at alle andre elektroniske enheder også forbedres, således det er muligt at styre sit hjem. Eksempelivs fra din mobiltelefon, mens du er på farten. Du kan også vælge at bruge din tablet eller computer.

Hvis du vil bruge en mobil, kan du finde mobiltelefoner hos Call Me, som er billigere, fordi der er abonnement på. Samtidig kan du købe dem på afbetaling, hvilket er en rigtig god idé, hvis du ikke har råd til udbetalingen lige på nuværende tidspunkt.

Du kan styre temperaturen i dit hjem fra telefonen

Det er stadig forholdsvist begrænset, hvad du kan styre fra din mobiltelefon, men det bliver mere og mere udbredt. Og der kommer flere og flere ting, som du kan styre med din mobiltelefon — også selvom du ikke er hjemme.

Det betyder altså, at du eksempelvis på nuværende tidspunkt har mulighed for at styre varmen i dit hus, mens du er i sommerhus. Det kan være praktisk, fordi du kan slukke for varmen, mens du ikke er hjemme, men alligevel sørge for, at der er tændt for varmen, når du kommer hjem. Så slipper du for at komme hjem til et koldt hus.

Frisk morgenkaffe uden at røre en finger?

Hvis du ikke er den morgenfriske type, kan du også få din kaffemaskine til at brygge frisk morgenkaffe, som er klar lige når du står op. Det er altså smart, hvis du ikke er typen, der springer ud af sengen hver dag.

…og sådan kommer fremtiden til at se ud. Det betyder altså, at du i fremtiden ville kunne styre og overvåge de fleste ting i dit hjem. Smart, ikke? Faktisk vil du formentlig komme til at slippe for at rengøre dit hus, idet robotter vil kunne komme til at overtage jobbet for dig.