Hvem har adgang til dit hjem?

0
513

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

En af de ting, som der er rigtig mange der går og frygter lidt, er at der skal komme indbrud  i deres hjem. Det er også en af de ting, der mere eller mindre er umulig at gardere sig imod. Man kan sige det sådan, at hvis eventuelle indbrudstyve VIL ind i et hus, så skal de nok komme det. Det betyder dog ikke, at man behøver gøre det let for dem.

Jo mere besværligt det er, at begå indbrud, jo større sandsynlighed er der også for, at de måske vælger et andet hus. Nogle af de ting man kan gøre, er at man kan sikre sig, at ens låse er som de skal være. Det kan også være, at man vælger at få installeret et alarmsystem, som flere og flere vælger.

Der er dog også en ting, som der er mange der lidt glemmer. Nemlig hvem det egentlig er, der har eller har haft adgang til ens hjem, og hvem der haft haft nøgler. Har man eksempelvis haft håndværkere gående, rengøringshjælp eller lignende. Har ens børn måske mistet et nøgle på et tidspunkt, som man aldrig fandt igen.

Hvis man tænker tilbage kan der ofte være flere situationener, end man lige tænker over, og der er mange der får lidt en åbenbaring og stiller sig selv følgende spørgsmål “hvor blev den nøgle egentligt af”. Hvis man hører til blandt dem, kan det være en rigtig god ide at få omkodet sin lås.

Man bør altid vide lige præcis hvem der har en nøgle til ens hjem. Selvom man aldrig skal tro det værste om folk, ved man aldrig om nogen har lavet en kopi. Som du kan se her så koster det under 1000 kroner at få lavet en omkodning af sin lås, og på den måde kan man sikrer sig, at der ikke er nogen overflødige, der har adgang.