Indretning: Sådan finder du inspiration til børneværelset

0
1590

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Børn roder. Sådan er det. Det gør ikke nødvendigvis hjemmet kønnere, at der ligge legetøj og flyder i ethvert rum — og derfor kan det være en fordel at indrette det perfekte børneværelse, som opfordrer til leg og kreativitet. Så behøver legene ikke at foregå i alle husets andre rum.

Men hvordan indretter du egentlig et spændende børneværelse, uden du skal gå på kompromis med den øvrige indretningsstil i boligen? Det kan være svært, men det er slet ikke umuligt.

Som forælder skal du vænne dig til at gå på kompromis med de ting, du er vant til. Det går ud over mange ting; blandt andet dit hjem, der nu ikke længere bare er din udkårnes og dit. Det skal også deles med ungerne.

Kombinér nye og gamle elementer

Hvis du er vild med vintage og retromøbler, så er du absolut ikke den eneste. Retro er nemlig i høj grad med til at definere tidsånden, og det ser også ud til, at det bliver sådan i 2017. Og det kan du også bruge som inspiration til, når du skal indrette børneværelset.

På mange måder er børneværelset et skønt at indrette, fordi det bryder med de normer og den sunde fornuft, der præger resten af boligens indretningsstil. Lad kreativiteten strømme frit.

Opbevaringskasser til legetøjet

Ungerne har legetøj liggende og flyde rundt omkring i boligen. Det pynter ikke med piratsværd, LEGO-klodser, dukker, alverdens drengelegetøj og hvad de nu ellers kan finde på at lege med. Opbevar det i opbevaringskasser, så det ikke roder.

Brug de sociale medier til inspiration

Der findes efterhånden mange sociale medier, som du kan bruge til at finde inspiration, når børneværelset skal indrettes. Brug Pinterest og Instagram. Her vil du finde en masse fede, spændende og kreative løsninger, du kan hente inspiration fra.