Inspiration til børneværelset

0
1181
børneværelse
børneværelse

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange forældre, især mødre går meget op i at indrette børneværelset. Der findes utallige af fora vores folk lægger billeder op af deres børn værelser, så andre kan bruge dette til inspiration. Blandt andet på facebook findes der en gruppe som hedder Børneværelset, med over 61.000 medlemmer. Her ligger folk ideer og inspiration op, i form af billeder, samt spørger til råds. I denne artikel vil vi komme med nogle af de bedste bud kreative ideer til børneværelset.

  1. Køb et boldebassin til barnet.

Mange børn er glade for at tumle rundt i bassiner fyldt med bolde. Der findes flere former for boldebassiner, nogle er i blød plast og andre i stof. Et boldbassin kan nemt slås op og foldes sammen igen, så det let kan pakkes væk når det kommer gæster. Det hjælper med at fremme barnets styrke og koordination, og efterhånden lærer det at sidde, kravle og vende sig i bassinet. Barnet kan også lære at kaste, sparke eller skubbe til legeboldene, efterhånden som det bliver større. Det en god måde at styrke barnets motorik på.

2. Køb et indianertelt

Børn elsker bare huler og telte, netop et indianertelt er der masser af plads til god leg og hygge. Teltet kan bruges i stuen, på værelset eller udenfor om sommeren. På hjemmesidr som for eksempel naturebaby.dk finder du et økologisk legetelt i absolut topkvalitet.

3. Byg et køkken til barnet

Mange børn elsker at lave mad, og hvis du vælger at bygge et køkken til barnet, kan der gå mange timer med at lave mad. Ikea sælger også færdige børnekøkkener, hvor mange mødre selv vælger at style dem. I gruppen på facebook, ses der utallige eksempler på at køkkenerne kan styles med maling, lys og fliser på bagvæggen. der findes mange muligheder, og det er kun fantasien som sætter grænser.