Inspiration til den bedst mulige flytning

0
587

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er stor forskel på hvor meget vi danskere flytter i løbet af vores liv, men fælles for mange af os er at vi flytter langt mere imens vi unge, end vi gør når vi når op i alderen. En undersøgelse viser, at hver anden person på under 34 år har flyttet fra deres hjem efter at have boet der i under 2 år. Men uanset hvor længe vi bor i vores boliger, så kan vi alle blive enige om, at det er enormt stressende at flytte, og selvom mange af os vælger at få hjælp af flyttemænd, så er det stadig en meget hård periode. Det behøver det dog slet ikke, da man nemt kan tage flytningen i sit eget tempo med en flyttebox fra Boxit. Læs mere her.

Hvordan fungerer flytteboxen?

Når man bestiller en flyttebox hos Boxit, får man leveret en flyttebox i den størrelse, som man har bestilt, og derefter vil Boxits udsendte køre hjem og lade en selv om lastningen. På den måde skal man selv laste alle ens ting, og når man er færdig så kommer Boxit igen og henter boxen. Når Boxit så har hentet flytteboxen igen, kan de opbevare den, indtil man selv er klar til at flytte ind i sit nye hus.

Mere fleksibel løsning

På denne måde har man muligheden for at flytte sine ting i sit eget tempo, og man har muligheden for at sætte det på ro, hvis man ikke har tid. Det er heller ikke altid at ens udflytningsdato stemmer overens med ens indflytningsdato, og derfor er det smart at kunne opbevare sine ting hos Boxit, indtil man kan flytte ind.

Billigere end mange flyttemænd

Det koster ofte mange penge at leje et par flyttemænd, da man jo skal betale to mænds timeløn og lejen af en flyttetruck, og hvis det er en omfattende flytning kan det jo tage mange timer. Med en flyttebox fra boxit kan man flytte nemt og billigt.