Internethandel: Det skal du være opmærksom på, når du handler møbler på nettet

0
1076

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Flere danskere køber deres møbler over nettet. Det kan godt betale sig, da de bliver leveret til døren, og der kan ofte gøres nogle gode handler, når man køber sine ting over nettet.

Internethandlen stiger og stiger, og statistikker viser, at tre ud af fire danskere mellem 16 – 89 år har handlet på internettet inden for det seneste år. I 2015 var der således 3,4 millioner danskere, der havde handlet på nettet, hvorimod tallet var 3,3 millioner i 2014.

Det tyder altså på, at der er flere og flere, der handler på nettet. Væksten sker i det segment af befolkningen, der er over 35 år. Folk er altså ved at vænne sig til at handle over internettet. Det kan have noget at gøre med, at det er blevet sikrere at handle over nettet de seneste år.

 

Kig efter e-mærket, når du handler

Hvis du vil være sikker på ikke at blive snydt, når du handler over nettet, så bør du udelukkende bruge penge på de shops, der er certificerede med e-mærket. Det mærke er dog tilgængeligt i Danmark, så hvis du vil bestille fra udlandet, bør du sikre dig, at de webshops, du handler med, har en tilsvarende udenlandsk anmærkning.

Du kan læse alt om det danske e-mærke her.

 

Læs betingelser og vilkår

Læs derudover webshoppens vilkår, før du bestiller. Det samme gælder leverings- og betalingsbetingelser. Det er vigtigt, at du er indforstået med de betingelser, du accepterer ved køb.

Dette er især vigtigt, når du køber pristunge ting, som møbler ofte er. Tænk dig generelt om og lad være med at købe hos butikker, der skilter med urealistisk lave priser.

 

Lav et baggrundstjek

Der findes adskillige sider, hvor du kan se, hvad andre synes om den side, du har planlagt, at du vil handle med. Det kunne være en side som Trendsales.dk, hvor man kan give stjerner og skrive kommentarer. Hvis siden har fået mange gode anmeldelser, er der ingen grund til ikke at stole på butikken.