KÆLEDYR: Foderautomat til kæledyret

0
770

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du godt gang i karrieren, samtidig med at du har en hel familie derhjemme, der skal passes, så kan det være svært at finde tid til det hele. Derfor skal man huske at koble fra. Det kan være, at du har brug for at snuppe en weekend på hotel med ægtefællen, imens børnene bliver passet hos bedsteforældrene.

Har du kæledyr, kan det også være problematisk. Nogen gange vil man nemlig bare gerne ud at spise, tage en weekendtur et eller andet sted hen, der måske ikke er planlagt. Det kan dog være svært, hvis man har kæledyr, da det blokerer en smule for impulsiviteten — især hvis man pludselig får lyst til at tage på et weekendophold, en weekend til Paris eller noget helt tredje.

 

En fodermaskine er løsningen

Løsningen på denne problematik kan imidlertid være en fodermaskine, der kan fås til alle former for kæledyr. Med en fodermaskine kan man sørge for, at dyrene bliver fodret — også selvom man ikke er hjemme.

Med sådan en i hjemmet er der altså mulighed for at rive en dag ud af kalenderen, uden du behøver at tænke på, der et kæledyr derhjemme, der skal have hundefoder.

Samtidig er fodermaskinen ikke noget, der står og fylder. Faktisk er det muligt at få nogle maskiner, der ser godt ud og pynter i hjemmet. De fås mange steder, og der kommer hele tiden nye og videreudviklede versioner på markedet.

 

Du kan fodre kæledyret direkte fra mobilen

En af de nyeste features, der er kommet på markedet, er fodermaskinen, der ikke bare kan indstilles til at fodre dyret på et bestemt klokkeslet, men også kan betjenes direkte fra mobilen — uanset hvor du befinder dig henne i verden.

Med sådan en er det altså lettere end nogensinde før at være impulsiv — eller bare tage en smule væk fra kæledyrene uden at risikere, de ikke bliver fodret.