Kæmper du også mod dræbersnegle i din have?

0
221

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange, der bander over de snegle, der har invaderet deres have, og kommer op med en del forskellige måder at bekæmpe dem på, hvoraf en del af dem kan siges at være en smule brutale.

Men der er faktisk en måde du kan gøre det på, som er lidt mere skånsom, hvis du gerne vil holde køkkenhave og blomster fri for sneglene – har du hørt om et sneglehegn? Det er et hegn, der har en skrå kant, og som gør, at sneglene ikke kan komme over det, og på den måde holder dem ude, hvor de ikke skal ind.

Det gør, at du kun skal sætte hegnet ned ved bede og kanter, hvor du ikke vil have sneglene til at komme ind – det fungerer også godt på et træbed.

Hold de irriterende bæster ude af haven

Den første indskydelse vil være at sætte sneglehegn op rundt om hele haven, men det er en kæmpe opgave, hvilket gør det så meget mere smart at sætte det op rundt om de planter, du gerne vil beskytte.

Det vil være fornuftigt at sætte hegnet op rundt om de planter, du skal spise, altså køkkenhaven, fordi det er rart ikke at skulle dele afgrøderne med sneglene.

Hvis du skal til at anlægge helt ny have eller lave noget belægning nogle steder i haven, så tænk det gerne ind fra starten – så kommer det også til at se mere naturligt ud.

Du kan også vælge at lægge græsarmering, hvis du skal have lagt parkeringsplads, indkørsel, eller blot en sti gennem haven, det er velegnet til at have køretøjer til enten at køre på eller parkere på, men har et naturligt look, fordi græsset kommer op mellem, og er godt til at lede vandet væk, så du ikke skal have bilen til at stå i en pøl af vand.