Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du nervøs for indbrud i sommerferien? Så følg disse 4 gode råd og gør arbejdet sværere for tyvene.

Mange danskere tager på ferie i sommerferien. Et tiltrængt og velfortjent pusterum fra hverdagen. Men tyvene ved godt, at du har planlagt at tage ud at rejse, så snart du går på sommerferie. Derfor er sommeren også højsæson for indbrud – og det kan være svært at gardere sig imod de langfingrede gæster. Derfor får du har 4 tips, du kan anvende i kampen mod ubudne gæster.

#1: Sikr din lås

Om du bor i provinsen eller i København er ligegyldigt — få en låsesmed til at komme forbi og tjekke din lås, så du er sikker på, at den virker efter hensigten. Gør den det, har du to fordele: 1. Du gør det sværere for tyvene, hvis de vil bryde ind gennem hoveddøren. 2. Du har mulighed for at få erstattet de stjålne ting af forsikringsselskabet, fordi låsen virker.

#2: Lad være med at rydde op

Lad dit rod stå fremme, lad bilen stå i indkørslen og lad være med at tage alle ting hjem fra haven. Det er nemlig altsammen tegn på, at der er nogen hjemme. De fleste plejer at rydde op, når de er på ferie.

#3: Køb en Philips Hue-lampe

En Hue-lampe fra Philips kan du styre med din smartphone. Det er dog ikke det eneste, der gør den speciel. Du har nemlig også mulighed for at få pæren til at simulere, at du er hjemme og ser fjernsyn. Det signalerer om noget, at du er hjemme.

#4: Opsæt alarmer

Dette er indlysende, men alligevel er der mange, der ikke har opsat alarmer. Det er en nem ting at opsætte, og du kan endda få din lokale låsesmed eller en virksomhed som Verisure til at komme og sætte din alarm op for dig, så du er sikker på, at det bare virker.