Opgradér din stue i sommerferien med disse 4 DIY-projekter

0
1426

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ved du ikke helt, hvad du skal bruge din sommerferie på – udover at slappe af, selvfølgelig? Fortvivl ikke. Der findes masser af spændende projekter, som du kan give dig i kast med. Her få du 4 tips til DIY-projekter, du enten kan gå i gang med eller forhåbentlig bruge som inspiration.

#1: Sy dit eget pudebetræk
Puder skaber atmosfære. Derfor kan det også betale sig at sætte sit eget personlige præg på dem. Det er ikke specielt svært, fordi du kan nøjes med at sy det uden på dine eksisterende puder, og derefter blot bruge det over det eksisterende pudebetræk. Brug eksempelvis Sandnes-garn for lidt ekstra spil.

#2: Brug en gynge som svævende hylde
Hvis du mangler opbevaringsplads i stuen eller blot ønsker en alternativ måde, du kan stille dine planter, så kan du anvende en gynge som hylde. Eventuelt ved siden af sofaen, hvor det kan være belejligt at have en hylde lige ved hånden. Til bøger, planter og så videre.

#3: Skjul radiatorene med radiatorskjulere
Der er ikke mange elementer i hjemmet, der er grimmere end radiatorer. Hvorfor ikke skjule dem? Det kan samtidig give rummet en smule mere overflade, hvis du skjuler dem. Hvis ikke du har mange vindueskarme, kan du anvende radiatorskjuleren som en form for ekstra vindueskarm.

#4: Kalkmal din facade
Det kan give hjemmet et rustikt og industrielt udtryk, hvis du kalkmaler dine vægge. Det er meget moderne lige nu. Samtidig kan det være medvirkende til at give væggene et spil, som giver et fin kontrast til den øvrige del af hjemmet.

Ovenstående skal udelukkende anvendes som inspiration. Har du nogle projekter, der ikke er nævnt her? Så er du mere end velkomment til at poste dem herunder, så andre kan bruge dem som inspiration.

Held og lykke med dine DIY-projekter!