Pynt med flasker og vintønder

0
1360

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du en stor stue eller et stort rum, som du ikke helt ved hvad du skal gøre ved i forhold til indretning, er der heldigvis masser af mulighed for at finde inspiration til hvad du kan gøre i denne artikel.

Hvordan du skal pynte og udsmykke dit hjem, kommer naturligvis an på, hvordan din stil ellers er i resten af hjemmet, dette er derfor heller ikke den endegyldige sandhed, men blot et par tips til hvordan du kan skabe lidt nyt liv i dit hus på nogle måder, du måske ikke selv havde overvejet.

Vintønder til mange formål

En vintønde oser af god stil og masser af historie og er måske den perfekte pyntegenstand i hjemmet, hvis du ellers har plads til det. En vintønde kan bruges som et som et højt bord eller ganske enkelt til pynt. Køb nogle gode flasker cognac, whisky, rom eller andre flasker der har lidt sjæl (du kan købe det her). Etiketterne på disse former for alkohol har typisk en masse lækre detaljer, og er med til at give et historisk touch.

Du kan også prøve at se om du kan finde nogle gamle rødvinsflasker, der ligesom cognac flasker også har en masse sjæl og historie. Hvis du ikke er interesseret i at investere et par tusinde kroner i dyr spiritus eller vin, så kan du også finde flaskerne brugt i genbrugsbutikker eller lignende, hvor du nogen gange kan finde flasker der er flere årtier gamle, der gør sig rigtig godt som pynt.

Så hvis det er herreværelset der skal udsmykkes, eller du mangler lidt til stuen ved siden af vinreolen, så overvej om en vintønde ikke ville gøre underværker.

Der er forskel på priserne på tønderne alt efter om det er nye eller brugte. De bliver ikke nødvendigvis billigere af at have været brugt til vin, men det giver dem mere historie og charme. Hvis du leder lidt rundt og spørger rundt omkring i vinbutikker og lignende kan du typiske finde dem til omkring 1000 kroner.