RETRO: Opbevar dine fine ting i vitrineskab

0
1175

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Gammeldags er moderne. Boligmoden trækker spor fra 60’erne, og genbrugserne boomer frem i Danmark — og resten af Skandinavien. Faktisk er det en global trend, at vi bevæger os mere væk fra IKEA-møblementet, og i stedet køber vores ting brugte, håndlavede eller på anden vis har en anelse mere sjæl, end det masseproducerede interiør.

Et eksempel på denne tendens er vitrineskabet, der i dén grad er kommet tilbage. Vitrineskabet er nemlig både funktionelt, retro og kan bruges til at vise sine yndlingsting frem. Generelt er det godt til at gemme det dyre service — eller bare det der bruges mest.

 

Nyt eller brugt vitrineskab?

Hvis man, som mange andre, er blevet bidt af retrobølgen, så bør man naturligvis købe sit vitrineskab i en genbrugs, på et loppemarked eller en anden markedsplatform, hvor det kan lade sig gøre at finde sit skab brugt.

Men det kan altså også give pote at købe et nyt. Der er selvfølgelig alle de sædvanelige fordele, der er, når man køber nye varer; garanti og returret. På LivinGoodies.dk forhandles der desuden vitrineskabe, der er inspireret af den nordiske stil og den gamle, danske tradition. Den, der er så meget på mode netop nu — og det tegner til, at dette ikke ændrer sig over de næste år.

 

Vitrineskabet forener funktionalitet og design

Med et vitrineskab er det muligt at forene design og funktionalitet. Det ser nemlig rigtig godt ud af have et vitrineskab — uanset om det er væghængt eller står på gulvet.

Den minimalistiske nordiske indretningsstil er meget populær for tiden. Og her handler det om at holde det simpelt. Derfor er det vigtigt, at alle de elementer, der er placeret i hjemmet, har en funktion. Om det er en praktisk eller æstetisk funktion, er af mindre betydning, så længe det har en funktion.

Vitrineskabet kombinerer æstetik og funktion, hvorfor det har genvundet danskernes hjerter. Skabet er nemlig både flot og trækker på inspiration fra datiden. Samtidig fungerer det som udstillingsvindue for de fineste eller mest brugte køkken- og spisegenstande.