Sådan får du haven du altid har drømt om

0
573

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

langt de fleste husejere har en drømmehave, hvad denne drømmehave er naturligvis meget forskelligt fra person til person. For nogen er den perfekte have en rigtig prydshave med små bede rose der altid er beskåret til perfektion og højbede der står snorlige på en altid helt grå terrasse. For andre er det en græsplæne med et æbletræ og ikke så meget andet, mens andre igen foretrækker at det hele er fliser, og der ikke er noget, der skal passes.

Uanset hvilken type husejer du er, og hvilke drømme du går med for din have, så er der en god sandsynlighed for, at din have ikke er helt som du ville ønske den var. Flere undersøgelser viser nemlig, at selvom vi danskere er vilde med med vores haver, så er der en tendens til at de bliver nedprioriteret i forhold til det indvendige af vores huse, selvom vi generelt tilbringer rigtig meget tid i vores haver – ikke mindst om sommeren.

Don’t dream it – DO it

Det lyder banalt, men rent faktisk er det ikke desto mindre det du skal gøre. Du skal simpelthen lade være med at drømme om det, men i stedet kaste dig ud i det. Søg inspiration på nettet og undersøg hvad det kræver.

Dette billede er fundet hos Ancher, der er en anlægsgartner i Taastrup, det er en rigtig god ide at søge inspiration hos anlægsgartnere, da de ved lige præcist hvad der kan lade sig gøre og hvad det kræver.

Skærmbillede 2017-07-11 kl. 11.54.49

Der er mange ting, som det godt kan betale sig at få professionel hjælp til, hvis du ikke har prøvet det før, men der er også mange ting som du kan klare selv.

Der er eksempelvis ikke specielt godt givet ud, at få anlægsgartnere til fjerne jord, da de har en væsentlig højere timepris, end hvis du går i gang.