Sådan finder du den rigtige håndværker til din opgave

0
630

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er masser af håndværkere i Danmark, men hvordan finder man den helt rigtige til ens projekt? Det er et spørgsmål, der er mange, som stiller sig selv, når de skal have bygget nyt på huset.

En Google-søgning efterlader flere tusinde muligheder, og det er derfor ikke nemt at vælge. Her får du et par råd til, hvordan du gør.

 

4. Skab dig et overblik

Det er nødvendigt, at du har et godt overblik over opgaven på forhånd. Hvorfor? Fordi du kun kan finde den rigtige håndværker, hvis du er 100 procent klar over, hvad det er, du søger hjælp til, og om du er villig til at gøre noget af det selv.

Har du eksempelvis brug for hjælp fra en murer, er du så villig til at male selv efterfølgende? Ellers skal du have fat i både en murer og en maler. Gør dig nogle tanker om opgavens omfang, inden du påbegynder din research.

 

2. Skab dig et overblik

Inden din håndværker går i gang med arbejdet, skal du gennemgå opgaven ned i detaljer, så du er sikker på, at den er forstået. Ved at gøre det, sikrer du, at der ikke pludselig opstår uventede udgifter, fordi opgavens omfang ikke har været klarlagt fra start.

 

3. Indhent et godt tilbud

Når du har gennemgået opgaven med et par forskellige firmaer er det tid til at indhente tilbud fra dem, som du kan sammenligne. Der findes masser af murerfirmaer i de fleste kommuner, og du kan altid indhente tilbud omkring din opgave. Vælg den virksomhed, du har den bedste mavefornemmelse omkring.

Er du ikke helt tilfreds med de tilbud, du har fået, kan du altid forsøge at presse prisen yderligere.

 

4. Vælg altid lokalt

Det er altid den bedste idé at vælge en lokal håndværker. Det skyldes, at den lokale håndværker er afhængig af at have et godt rygte og derfor vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at levere et godt stykke arbejde.

Samtidig slipper du for at betale transportomkostninger, som du skal, hvis du hyrer en, der ikke kommer fra dit lokalområde. Du kan altid forhøre dig hos naboer, forældre i klassen, venner og kollegaer, hvis du gerne vil have nogle gode forslag til, hvem du kan kontakte.