Sådan forvandler du din terrasse

0
1169

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Jeg tror de fleste danskere har nogle lidt gamle og kedelige terrasser, da det måske ikke lige var der man havde mest fokus på fornyelse, dengang man flyttede ind i sit hus. Terrassen har måske en tendens til at være sådan et sted man lige lave en lidt kedelig og nem løsning, for så at komme videre til de andre lidt vigtigere steder i huset. Men det er vigtigt at have en flot terrasse, det er noget af det man ser udefra og er med til at forbedre udseendet på husets facede. Desuden er terrasser noget man kan lave utrolig flot og hyggeligt. Læs med her, og find ud af, hvordan du kan forvandle din egen terrasse til det bedre.

Halvåben

Din terrasse skal gerne være en lille “afkrog”, hvor du kan sidde lidt skjult, men samtidig med udsigt til hele din have. Det skal være et sted man kan samles og sidde og hygge i naturen, men lige uden for ens dør.

Fliser eller træ

Mange tror en terrasse skal være på en bestemt måde, men der er altså frit slag mellem alle materialer.

Trends

Det er meget populært at have skillevægge der er lavet af flet i fx pil eller andet træ. Det er også meget populært at have en lille køkkenhave. Du kan lave en smart anordning med en hylde i kasser, som du så vender ned i en kasse med jord. Så gror dine planer op imellem alle reolens hylder.

Belysning

Det er vigtigt at du har en god belysning på din terrasse, derfor kan du anskaffe dig nogle udendørslamper, som kan give et godt og hyggeligt lys, også selvom det bliver lidt mørkt udenfor.

Ren praktisk

Der er nogle ting man bare SKAL have på sin terrasse, heldigvis har vi lavet en tjekliste du hurtigt kan kopiere:

Terrassebord og stole

Grill

Parasol