Sådan indretter du dit nye badeværelse

0
124
Badeværelse med bad og toilet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du længe gået med overvejelserne om at renovere badeværelset i dit hjem? De slidte 60’er klinker kunne godt bruge en kærlig hånd. Og tørretumbleren, der larmer hver gang, den skal i brug, kunne godt trænge til at blive fornyet. Men markedet med diverse tilbud og guidelines til de bedste køb er uoverskuelige og mange.

Derfor er der her en samlet oversigt over, hvad du bør huske, når du indretter dit nye flotte badeværelse.

Find din egen stil

Først og fremmest skal du finde din helt egen stil. Det handler om at følge din stil i ethvert valg, du foretager dig, når du skal indrette dit nye badeværelse. Det kan friste at blive inspireret af dem omkring dig og deres stil, men det vigtigste er, at du føler dig hjemme i din kommende indretning.

Derfor kan du godt lade dig inspirere, men du bør ikke blindt overtage en andens stil. Måske er du mest til det nordiske, minimalistiske og moderne? Eller måske er du mere til en romantisk, kreativ og landlig stil? Det er kun dig, der kan mærke efter.

Husk detaljerne

Når stilen er lagt, og du er klar til indkøb, må du endelig ikke glemme detaljerne i din indretning. Det er især i detaljerne, at din stil kan skinne igennem. Kun fantasien sætter grænser.

Badeværelsets vægge kan dekoreres med hylder med alverdens grønne planter, og ved siden af håndsæben kan der stå et duftlys, som fylder rummet med alt fra lavendel til citrus. Detaljerne giver dit badeværelse charme, så det ligner, at du har forsøgt at gøre det ekstra hyggeligt.

Vælg hårde hvidevarer med omhu

Men stilen er ikke alene det vigtigste på dit nye badeværelse. Hvis dit badeværelse er stort nok, giver det mening at placere din vaskesøjle her. Men markedet er fyldt med forskellige slags mærker på vaskemaskiner og tørretumblere, der alle lover nogle forskellige funktioner. Derfor bør du overveje, hvad der er vigtigst for dig, når du skal vaske tøj.

Nogle vaskemaskiner kan vaske helt op til 11 kg. tøj. Og nogle tørretumblere lover at tørre dit tøj på blot 30 minutter. Men hvor i denne jungle af funktioner placerer dine behov sig? Her er en overskuelig liste, hvor du kan finde den bedste tørretumbler i test, så kan du foretage dig dit valg angående din næste tørretumbler på et velinformeret grundlag.