Sådan får du dagslyset ind i boligen

0
1244

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du nybygger? Eller bor du i hus og drømmer om mere lys indendørs? Der er mange gode muligheder for at få mere naturligt lys ind i boligen. Mennesker har dagligt brug for naturligt lys. Derfor er det en rigtig god ide at tænke daglyset ind i boligen. Herunder får du nogle ideer til, hvordan du kan få lyset ind i din bolig.

Byg en udestue med store glaspartier

Med en udestue får du en del af haven og udendørslivet indendørs. En udestue laves ofte med store glaspartier, hvor lyset kan strømme ind. Udestuer laves på mange forskellige måder. Har du mod på at udvide huset med en udestue? Så overvej hvor stor udestuen skal være, og hvilke typer af vinduer til udestuen du ønsker.

Etabler en terrassedør ud til haven

Savner du at kunne gå direkte ud i haven? Med en terrassedør har du mulighed for at gå direkte ud i haven med kaffekoppen i hånden. Vælger du en terrassedør med glas fra gulv til loft, får du samtidig masser af dagslys ind i boligen.

Lad lyset strømme ned fra oven

Ovenlysvinduer hitter. Det er ikke uden grund. Ovenlysvinduer er nemlig ideelle, når du gerne vil have mere lys ind i boligen, da de giver et skønt naturligt lys.

Sætter du et par ovenlysvinduer ind i dit hus, vil du hurtigt kunne mærke, at du sparer på lyset, hvilket i sidste ende kan mærkes på din pengepung.

Udskift dine gamle vinduer

Trænger dit hus til nye vinduer? Så udskift dem til nogle større vinduer. Kontakt en tømrer og hør om mulighederne for at udvide vindueskarmene i huset, så der er plads til større vinduer. Har du mod på det, kan du også vælge at etablere et helt vinduesparti f.eks. i stuen. Det giver en skøn fornemmelse af lyset, og du kan samtidig nyde udsigten til din have.