Skab hyggelige zoner i hjemmet

0
460

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når det kommer til husets indretning, så er der mange veje at gå. Noget af det, som kan gøre hjemmet rigtigt hyggeligt, er ved at skabe nogle hyggelige zoner i hjemmet. Det kan f.eks. være en kaffe zone, et hyggeområde i stuen, legeområde ovenpå osv. Det kan give specielt de større rum en fin inddeling, så rummene ikke virker så store og uoverkommelige.

Indretning af kaffe zonen

I køkkenet kan du med fordel indrette et lille område, hvor kaffen skal stå. Du kan sætte dine kaffemaskiner sammen, hvis du har flere. Derudover kan du sætte nogle hylder op, hvor der bliver plads til kaffepulver, kaffepuder osv. Ovenover kaffe området, kan du også med fordel hænge et emaljeskilt, hvor der står noget med kaffe på. På den måde, giver du lige området det sidste finish. På denne side kan du finde det emaljeskilt, som du vil have hængende i kaffe zonen.

Indretning af legeområdet

Du kan indrette et lille legeområde inde i stuen. Der kan indrettes med hyggelige sækkestole, legesager af forskellig art osv. Et lille område hvor der f.eks. også er et børne inspireret gulvtæppe. På væggen kan du igen hænge et emaljeskilt op, og i denne forbindelse kan det være et emaljeskilt, hvor der står play often i overskriften. På den måde opfordrer du til leg, og giver området et særligt præg.

Indretning af ‘slap af’ zonen

Du kan indrettet f.eks. en udestue med en lille slap af zone. I zonen kan du stille en daybed, ligge nogle puder og nogle tæpper, så du ligger op til, at man kan trække sig for at få en lur. Også her kan du bruge enten emaljeskilte eller plakater til at vise, hvad for et område det er. Der findes både emaljeskilte og almindelige plakater med en tekst, som omhandler at sove.