Søg inspiration af indretningen på online designer webshops

0
1179

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det har i mange år (og er stadig) populært at søge inspiration til sin indretning derhjemme, i diverse magasiner og modeblade. I disse er der altid blevet gjort noget ekstra ud af at tage nogle flotte billeder af indretninger fyldt med designermøbler og en masse nips til at give det hele endnu mere spil i billederne. I mange år har det været en god hyggelæsning for kvinderne når de sidder i lænestolen, eller den så kaldte toiletlæsning for mændene. Disse blade har naturligvis også kostet lidt, og har man købt blade over en længere periode, er det blevet til rigtig mange penge – hvis man tænker over det.

Heldigvis er der i dag kommet nogle alternativer fra forhandlerne selv, som faktisk i de fleste tilfælde er helt gratis for dig. Mange designer møbelforhandlere er nemlig selv begyndt at inspirere deres kunder til hvordan deres egne produkter kan sættes sammen, og hvilke farver de passer godt til. Når du i dag besøger en webshop der sælger designermøbler, kan du derfor altid være sikker på at de har en portfolio, showroom, eller anden form for inspirerende side. På disse inspirationssider, ser du en lang række billeder af forskellige opsætninger og opstillinger kun med de vare som de sælger på deres webshop. Rummene er ligeså og forskellige, og har hver deres udtryk og atmosfære. Du har derfor stor chance for at finde en indretning som passer ind i de rum som du har derhjemme, da du kan drage gode paralleller af de billeder som du finder på den enkelte webshop side.

Mange webshop har taget billeder til deres hjemmeside, i deres eget showroom som er blevet indrettet og ligger i forbindelse med deres eget kontormiljø – og har derfor set nye muligheder her også. Man tilbyder derfor at man kan komme og se deres showroom fysisk, og dermed få den helt rigtige føling med de designermøbler som man kigger på. Så kan du blive helt afklaret med om den designerbænk du kigger på, skal være den.

Så begyndt at spare penge på inspirationen, og få råd til endnu flere designermøbler til dit hjem.