SPARETIP: Få luft i økonomien med et pillefyr

0
1148

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Varme er ikke verdens sjoveste ting at bruge penge på, men det er et sted, der er mange penge at spare, hvis du tænker dig om. Pengene kan nemt bruges andre steder — eksempelvis på rejser, gaver eller andre ting, der øger livskvaliteten.

Med et stokerfyr kan du spare penge på din varmeregning, hvilket er meget relevant, nu hvor vinteren banker på døren. Samtidig med at man gør noget godt for sig selv ved at skabe lidt luft i budgettet, kan man samtidig gøre noget godt for miljøet ved at installere et stokerfyr.

Få installeret et stokerfyr og spar penge

Faktisk kan du spare helt op til 60% af sit samlede varmebudget, hvis du får installeret et stokerfyr. Det kunne være et Scottie Black Star-pillefyr. Selvom det ikke er helt billigt at få installeret et pillefyr, vil det typisk tjene sig selv hjem efter 2 – 4 år. Herefter vil varmeregningen falde med op til 60%.

Især hvis du vælger et pillefyr af høj kvalitet sammen med de rigtige træpiller, vil der være rigtig mange penge at spare. Det kræver dog, at du vedligeholder og rengør det regelmæssigt.

Hvordan virker et stokerfyr?

Kært barn har mange navne. Et stokerfyr kaldes også et pillefyr. Det er dog sagen irrelevant. Fyret består af tre dele. Et magasin til at putte træpillerne i, en kedel og en brænder.

Magasinet anvendes til at føre pillerne ind i brænderen. Det sker i takt med, at de brændes. En blæser sørger for, at ilden hele tiden brænder optimalt. Der går altså intet til spilde. Her er det vigtigt at understrege, at der er forskel på de billige og de dyre modeller — ligesom med så mange andre produkter, er der altså forskel på kvaliteten.

Brænder du for at spare penge på varmeregningen, er det altså et rigtig fornuftigt valg at vælge et stokerfyr. Det koster lidt penge at få installeret, men vil altså hurtigt tjene sig selv hjem igen, hvorefter du vil spare mange penge på varmen. Penge, som du kan bruge på at forsøde tilværelsen for dig og din familie.