Underholdning: Streaming, tv eller begge dele?

0
996

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes mange forskellige muligheder for at sikre underholdningen for hele familien, og det kan være svært at finde ud af, om man skal have tv, abonnere på streamingtjenester eller gøre begge dele.

I denne artikel vil du få et par gode råd med på vejen, når du skal vælge hvilke underholdningskanaler, du skal smide penge efter. Det afhænger nemlig af, hvad formålet er, og hvor stort et forbrug I har.

Derfor skal I kun have streamingtjenester

Der findes mange streamingtjenester, og derfor er det muligt at finde en løsning, der passer til netop jeres behov. Generelt er der kun film og serier på streamingtjenester som Netflix, HBO, Viaplay og Tv2 Play.

Tv2 Play og ViaPlay har den fordel, at der udover film også kan streames serier, de selv har produceret. Det er en fordel, hvis man eksempelvis vil have sit realityfix.

Generelt er denne løsning god for familier, der ikke bruger vildt meget tid foran skærmen. Mange teleudbydere tilbyder mobilabonnementer, hvor der er streamingtjenester inkluderet i prisen. Køb derfor din mobil uden abonnement, så du selv kan finde den løsning, der passer til dit behov — se de bedste priser og tilbud iPhone her — så du elv kan vælge, hvilket abonnement, du ønsker.

Desuden betaler man jo licens, så hvis man har brug for at se tv, så kan man se DR’s kanaler.

Derfor skal I have en tv-pakke

Tv giver mulighed for at se aktuelle nyheder samt se tv, når I har lyst. Det fungerer godt til aftenkaffen, eller hvis man har et stort forbrug af underholdning, og derfor ikke altid har lyst til at gøre en indsats for at finde noget at se.

Desuden er det fantastik at have en tv-pakke, hvis man har børn, da der jo findes deciderede børnekanaler, som ungerne kan se.

Hvilken løsning derhjemme?