Uundværlige redskaber for enhver håndværker

0
51
værkstedet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Lige meget om man er uddannet indenfor et håndværksmæssigt fag, eller om man blot har stor interesse for det, så findes der nogle værktøjer og redskaber, som man simpelthen ikke kan leve uden. Det er redskaber, som man bruger til stort set alle projekter og opgaver, som man skal løse, lige meget hvor store eller hvor små de måtte være. Det er også med rigtig god grund, for redskaberne er essentielle.

Båndsliber til alle træopgaverne

Alle projekter, hvor man arbejder i træ, skal man slibe. Derfor er en båndsliber for mange et uundværligt redskab. En båndsliber sørger nemlig for, at du sparer en masse arbejdstid. Hvis du skulle slibe alt dit træ ned med normalt sandpapir, så ville det sikkert tage dig flere år, før du ville blive færdig. Den tid sparer du ved at bruge en båndsliber i stedet.

En båndsliber er en garanti for velslebet træ lige meget hvor på træet, man gerne vil have det gjort glat og flot. Der er ingen håndværker med respekt for træ og sig selv, som kan leve uden en båndsliber. Du kan være sikker på at slibningen bliver gjort ordentligt, og at du selv undgår splinter. Slibningen bliver ikke bedre, end hvis det er blevet gjort med en båndsliber.

En tang som din højre hånd

De fleste håndværkere ville nok bytte deres højre hånd ud med en tang. Det er også med rigtig god grund, fordi en tang er et uundværligt stykke værktøj. Det er utrolig smart og ekstremt brugbart.

Specielt en papegøjetang er smart, fordi den gab kan reguleres trinvis. Det gør den næsten til en multiprodukt, fordi den kan gribe om flere forskellige ting, end en normal tang kan. Man kan få en papegøjetang i mange forskellige størrelser, hvilket også bare er endnu bedre.